Impressie schoonheidssalon Adiva Skincare Breukelen

 Welkom bij schoonheidssalon Adiva Skincare!

 

Schoonheidssalon Adiva Skincare onderscheidt zich door een persoonlijke benadering. Met zorg en echte service als uitgangspunt.

Sinds 31 oktober 2005 is schoonheidssalon Adiva Skincare gevestigd aan de Orttswarande 9 te Breukelen. Dit is achter Winkelcentrum Noord, waar ruime en gratis parkeergelegenheid aanwezig is. De salon bevindt zich op de begane grond, waardoor het tevens goed toegankelijk is voor mensen die minder mobiel zijn. Het is mooi en sfeervol ingericht, waarbij een oase van rust al direct zorgt voor een heerlijk ontspannen gevoel. In de salon wordt gewerkt met moderne apparatuur, waardoor het mogelijk is om alle behandelingen optimaal te kunnen uitvoeren. Zo is ook de behandelstoel volledig elektrisch en zeer comfortabel.

Schoonheidssalon Adiva Skincare heeft een ruime keuze in behandelingen. Een overzicht hiervan is te vinden bij Tarieven. Om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen worden er regelmatig trainingen gevolgd. Zodoende kunnen er weer nieuwe behandelingen aangeboden worden. Ook zijn er regelmatig leuke aanbiedingen. Deze vindt u op de Actiepagina onder “Adiva”.

Uw huid staat onder invloed van veel factoren. De conditie van uw huid kan altijd veranderen. Voor iedere behandeling vindt er een huidanalyse plaats. Aan de hand van deze huidanalyse wordt in overleg met u de behandeling samengesteld. Bij schoonheidssalon Adiva Skincare bent u in goede handen.

Bij schoonheidssalon Adiva Skincare staat kwaliteit, persoonlijke benadering en ontspanning voorop. Er wordt veel zorg besteed aan uw huid. Wij nemen graag de tijd voor u!

Openingstijden schoonheidssalon Adiva Skincare.

De openingstijden van schoonheidssalon Adiva Skincare Breukelen zijn van maandag t/m donderdag van 9.00 tot 16.00 uur en vrijdag van 9.00 tot 14.00 uur.

Via het contactformulier kunt u heel makkelijk een bericht sturen. Hierin kunt u aangeven welke behandeling en wanneer u wilt afspreken. Indien u dit niet goed weet, is uw naam en / of telefoonnummer ook voldoende. Hierdoor kunnen wij u heel makkelijk terugmailen of u even bellen.

Vindt u het toch fijner om persoonlijk contact te hebben, dan kunt u ons natuurlijk ook bellen. Indien het niet  mogelijk is om de telefoon meteen aan te nemen, kunt u een boodschap achter laten op het antwoordapparaat. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug!

Wilt u een afspraak annuleren?

Kosteloos uw afspraak afmelden, dat kan. Wanneer u dit minimaal 24 uur voor uw afspraak doet,  dan is dit geen probleem. Wij verzoeken u vriendelijk om dit telefonisch door te geven of een bericht te sturen via het contactformulier van onze website. Wanneer wij de afmelding te laat ontvangen, zijn wij helaas genoodzaakt de kosten van de voor u gereserveerde tijd in rekening te brengen.


overzicht van leuke aanbiedingen schoonheidssalon Adiva Skincare Breukelen


Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is contact-1.png