Adiva Skincare

Impressie schoonheidssalon Adiva Skincare Breukelen

 

Welkom bij schoonheidssalon Adiva Skincare!

 

Schoonheidssalon Adiva Skincare onderscheidt zich door een persoonlijke benadering. Met zorg en echte service als uitgangspunt.

Sinds 31 oktober 2005 is schoonheidssalon Adiva Skincare gevestigd aan de Orttswarande 9 te Breukelen. Dit is achter Winkelcentrum Noord, waar ruime en gratis parkeergelegenheid aanwezig is.

De salon bevindt zich op de begane grond, waardoor het tevens goed toegankelijk is voor mensen die minder mobiel zijn. Het is mooi en sfeervol ingericht, waarbij een oase van rust al direct zorgt voor een heerlijk ontspannen gevoel.

In de salon wordt gewerkt met moderne apparatuur, waardoor het mogelijk is om alle behandelingen optimaal te kunnen uitvoeren. Zo is ook de behandelstoel volledig elektrisch en zeer comfortabel.

Schoonheidssalon Adiva Skincare heeft een ruime keuze in behandelingen. Een overzicht hiervan is te vinden bij Tarieven.

Om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen worden er regelmatig trainingen gevolgd. Zodoende kunnen er weer nieuwe behandelingen aangeboden worden.

Ook zijn er regelmatig leuke aanbiedingen. Deze vindt u op de Actiepagina onder "Adiva".

Bij schoonheidssalon Adiva Skincare staat kwaliteit, persoonlijke benadering en ontspanning voorop. Er wordt veel zorg besteed aan uw huid. Daarom nemen wij graag de tijd voor u!

Uw huid staat onder invloed van veel factoren. De conditie van uw huid kan altijd veranderen. Voor iedere behandeling vindt er een huidanalyse plaats. Aan de hand van deze huidanalyse wordt in overleg met u de behandeling samengesteld.

Bij schoonheidssalon Adiva Skincare bent u in goede handen!


OPENINGSTIJDEN SCHOONHEIDSSALON ADIVA SKINCARE BREUKELEN

 
De openingstijden van schoonheidssalon Adiva Skincare Breukelen zijn van maandag t/m donderdag van 9.00 tot 16.00 uur en vrijdag van 9.00 tot 14.00 uur.

Via het contactformulier kunt u heel makkelijk een bericht sturen. Hierin kunt u aangeven welke behandeling en wanneer u wilt afspreken.

Indien u dit niet goed weet, is uw naam en / of telefoonnummer ook voldoende. Hierdoor kunnen wij u heel makkelijk terugmailen of u even bellen.

Vindt u het toch fijner om persoonlijk contact te hebben, dan kunt u ons natuurlijk ook bellen. Indien het niet  mogelijk is om de telefoon meteen aan te nemen, kunt u een boodschap achter laten op het antwoordapparaat. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug!
 

 


                                                    000      06-27011052 Adiva Skincare op Facebook

Naar overzicht van tarieven

Kijk hier voor leuke acties

Stuur een mailtjeachtergrond adiva aangepast