Massage

Massage Lees hier welke voor u van toepassing kan zijn  Hotstonemassage Bij Schoonheidssalon Adiva Skincare Breukelen  Massage of hotstonemassage bij Schoonheidssalon Adiva Skincare Breukelen  Hotstonemassage Bij Schoonheidssalon Adiva Skincare Breukelen  Kruidenstempel en hotstonemassage Bij Schoonheidssalon Adiva Skincare Breukelen  Kruidenstempel en hotstonemassage Bij Schoonheidssalon Adiva Skincare Breukelen  Ontspanningsmassage bij Schoonheidssalon Adiva Skincare Breukelen  Ontspanningsmassage Bij Schoonheidssalon Adiva Skincare Breukelen

 

Massage Adiva Skincare Breukelen, heerlijk relaxen!

 

Ontspanningsmassage.massages schoonheidssalon Adiva Skincare Breukelen

De klassieke ontspanningsmassage brengt lichaam en geest in harmonie. Massage Adiva Skincare Breukelen is perfect om te onthaasten. Deze lichaamsmassage werkt stressverminderend. Dit komt doordat de spieren zich ontspannen en de bloedsomloop gestimuleerd wordt.

Het gebruik van geurende massage oliën en de rustgevende achtergrondmuziek laat alle opgebouwde stress al binnen enkele minuten verdwijnen. De ontspanningsmassage zorgt ervoor dat u beter in uw vel zit. Wilt u ook eens genieten van massage schoonheidssalon Adiva Skincare Breukelen? De ontspanningsmassages kunnen vanaf 30 minuten worden gereserveerd.

 

Hotstone massage.Massage schoonheidssalon Adiva Skincare Breukelen

Massage geeft een goede ontspanning. Sinds dat de mens op aarde is, worden hiervoor ook stenen gebruikt als gereedschap of als hulpmiddel.

De oude Grieken en Romeinen gebruikten al warme stenen voor massage. Dit gebeurde het eerst in hun badhuizen. Het bleek goed te helpen bij spierpijn, ongemakken en kwetsuren.

Bij de Inca’s, indianen en Maöries werden ze gebruikt om ziektes en aandoeningen te voorkomen. Zo ook in de Oosterse cultuur, waar de warme stenen op acupunctuur punten werden geplaatst en over de meridianen werden gestreken.

 

Massage Adiva Skincare Breukelen is al 10 jaar geleden uitgebreid met hoMassage schoonheidssalon Adiva Skincare Breukelentstone massage. De hotstone massage wordt gegeven met afgeronde basaltstenen. Het zijn vulkanische stenen die door invloed van water en zand glad gepolijst zijn. De compacte stenen zijn rijk aan ijzer en magnesium.

Door de combinatie van warmte en beweging kan er een beter effect bereikt worden in het spierweefsel. Het draagt hiermee bij aan een positief zelfherstel van het lichaam.  Het helpt om afvalstoffen af te voeren en het lichaam te ontgiften. Tevens wordt de werking van de organen gestimuleerd. Het eindresultaat is een betere balans van lichaam en geest.

De hotstone massage is met name geschikt voor of bij:

- spanningen/stress - spierproblemen

- fibromyalgieMassage schoonheidssalon Adiva Skincare Breukelen

- gewrichtsproblemen zoals reuma en artrose (mits niet ontstoken)

- spijsverteringsproblemen 

- slechte doorbloeding

-  maar ook bovenal voor mensen die eens lekker willen genieten van de weldaad van een hotstone massage

   

Kruidenstempel massageMassage schoonheidssalon Adiva Skincare Breukelen

Massage Adiva Skincare Breukelen biedt ook kruidenstempel massage. Zowel de warmte als de werkzame stoffen van de vochtige warme kruiden hebben een ontspannende en reinigende werking op de huid en spieren.

Ze activeren de bloedcirculatie en maken de spieren soepeler. Hierdoor zal het lichaam steeds beter gaan functioneren. Ook de huid wordt door de kruiden goed verzorgd.        

   

Sport massage - goed voor iedereen!

De naam sportmassage doet de indruk wekken dat het speciaal is voor mensen die sporten. Massage schoonheidssalon Adiva Skincare BreukelenMaar ook in het dagelijks wordt ons lichaam zwaar belast. Stress en werkdruk is voor iedereen wel herkenbaar.

Sportmassage hoort bij een gezonde levensstijl en het beter zorgen voor het eigen lichaam. Het is een uitstekend middel om de belasting op te vangen en is doeltreffend op verschillend manieren.

Preventief: sportmassage wordt toegepast om vermoeidheidsverschijnselen te verminderen. Meestal ontstaan deze klachten na lichamelijke inspanning. Pijn of kramp kunnen hierdoor ontstaat. Om de voorkomen dat klachten verergeren kunnen de afvalstoffen uit de spieren worden gemasseerd.

Voorbereidend: sportmassage wordt ook gebruikt om spieren voor een sportprestatie te activeren, als onderdeel van de warming up.

Herstellend: sportmassage is zeer effectief bij vastzittende Massage schoonheidssalon Adiva Skincare Breukelenspieren. Wanneer de spieren zwaar overlast zijn, kunnen er knopen ontstaan in de spieren. Soms is het voor het lichaam dan niet meer mogelijk om dit zelf te herstellen. 

Ook na inspanning van een sportprestatie is sportmassage een goed middel om het lichaam te helpen om herstellen.

 

Noodzakelijke kennis.

Sportmassage beschikt over een aantal doelstellingen welke gelijk zijn aan die van andere massagetechnieken. 

Het is bij sportmassage vooral van belang om te beschikken over een gedegen kennis van de anatomie en fysiologie, met name de spieren en het skelet. Door deze systemen te begrijpen, kunnen we ook beseffen Massage schoonheidssalon Adiva Skincare Breukelenop welke manier het beste effect bereikt kan worden. Hiermee kan het een wezenlijk deel van het trainingsprogramma van de sporter worden. Dit geldt natuurlijk ook voor niet-sporters.

 

Sportmassage helpt bij herstel van het lichaam!

Bij sportblessures is het  noodzakelijk om voorafgaand aan de massage een functie-onderzoek van spieren en gewrichten te doen.  Het is tevens mogelijk om, in geval van blessurebegeleiding, tapes / bandages aan te leggen. 

De sportmassage bij massage Adiva Skincare Breukelen zal worden uitgevoerd door René van Dijk. Hij is gediplomeerd sportmasseur en tevens in het bezit van het diploma EHBSO (Eerste Hulp Bij Sport Ongelukken) en reanimatie diploma. 

 

 

 

 Sport massage bij Schoonheidssalon Adiva Skincare Breukelen  sportmassage bij Schoonheidssalon Adiva Skincare Breukelen  Pijnlijke rug? Sportmassage bij Schoonheidssalon Adiva Skincare Breukelen helpt  Massage helpt bij Rugklachten of overbelaste schouders. Schoonheidssalon Adiva Skincare Breukelen  Massage helpt bij Rugklachten of overbelaste schouders. Schoonheidssalon Adiva Skincare Breukelen  Massage tbv Rugklachten of overbelaste schouders. Schoonheidssalon Adiva Skincare Breukelen  Massage en aanbrengen van tapebandage bij Schoonheidssalon Adiva Skincare Breukelen   Massage en aanbrengen van tapebandage bij Schoonheidssalon Adiva Skincare Breukelen   nespg logo_NESPG (1)

 

 


                                                    000      06-27011052 Adiva Skincare op Facebook

 

Naar overzicht van tarieven

 

Kijk hier voor leuke acties

 

Stuur een mailtjeachtergrond adiva aangepast