Wilt u even heerlijk relaxen? 

Dat kan! Op dit moment is er een mooi aanbod op het gebied van massage. Diverse soorten van ontspanningsmassage, maar ook bindweefselmassage. De sfeervolle salon is een rustige omgeving. Waar bij sauna’s op de klok gewerkt wordt, nemen wij graag de tijd voor u. Tijdens uw bezoek is er relaxte muziek in de salon. Dit zorgt ervoor, dat u zich al meteen ontspant. Wij creëren graag een fijne sfeer!


Ontspanningsmassage.Massage Breukelen Adiva Skincare

De ontspanningsmassage brengt lichaam en geest in harmonie. Schoonheidssalon Adiva Skincare is een perfect adres om te onthaasten. Deze lichaamsmassage werkt stress verminderend. De massage zorgt voor stimulatie van de bloedsomloop. De overbelaste spieren krijgen dan een betere doorbloeding. De ontspanning in uw spieren zult u snel ervaren. De massage is een mix van klassieke massage, bindweefselmassage en drukpuntenmassage.

Het gebruik van geurende massage oliën en de rustgevende achtergrondmuziek laat alle opgebouwde stress al binnen enkele minuten verdwijnen. De ontspanningsmassage zorgt ervoor dat u beter in uw vel zit. De ontspanningsmassages zijn al mogelijk vanaf 30 minuten. Wij nodigen u graag uit om eens een heerlijk verwenmoment te boeken.

Hotstone massage.

Massage geeft een goede ontspanning. Sinds dat de mens op aarde is, worden hiervoor ook stenen gebruikt als gereedschap of als hulpmiddel. De oude Grieken en Romeinen gebruikten al warme stenen voor massage. Dit gebeurde het eerst in hun badhuizen. Het bleek goed te helpen bij spierpijn, ongemakken en kwetsuren.

De Inca’s, indianen en Maöries gebruikten de hotstones om ziektes en aandoeningen te voorkomen. Zo ook in de Oosterse cultuur. Ze plaatsten de warme stenen op acupunctuur punten en streken over de meridianen.

Hotstone massage bij Adiva Skincare.

Wij hebben al meer dan 10 jaar ervaring met hoMassage Breukelen Adiva Skincaretstone massage. Bij de hotstone massage van Adiva Skincare zijn er ook momenten voor manuele massage. Je krijgt hierdoor een goed beeld  van waar eventuele blokkades zich bevinden. De hotstone massage wordt gegeven met afgeronde basaltstenen. Het zijn vulkanische stenen die door invloed van water en zand glad gepolijst zijn. De compacte stenen zijn rijk aan ijzer en magnesium.

Door de combinatie van warmte en beweging kan er een beter effect bereikt worden in het spierweefsel. Het draagt hiermee bij aan een positief zelfherstel van het lichaam.  Het helpt om afvalstoffen af te voeren en het lichaam te ontgiften. Tevens wordt de werking van de organen gestimuleerd. Het eindresultaat is een betere balans van lichaam en geest.

Indicaties hotstone massage.

De hotstone massage is met name geschikt voor of bij:Massage Breukelen Adiva Skincare

– spanningen/stress

– spierproblemen                                                                     

– fibromyalgie

– gewrichtsproblemen zoals reuma en artrose (mits niet ontstoken)

– spijsverteringsproblemen 

– slechte doorbloeding

–  maar ook bovenal voor mensen die eens lekker willen genieten van de weldaad van een hotstone massage

Kruidenstempel massage

Ook de Kruidenstempel massage is een ontspannende massage. Vooral de combinatie van warmte  en werkzame stoffen van de vochtige warme kruiden hebben een ontspannende en reinigende werking op de huid en spieren.

Ze activeren de bloedcirculatie en maken de spieren soepeler. Het lichaam gaat hierdoor beter functioneren. De kruiden hebben tevens een verzorgend effect op de huid.  Zeker in periodes dat de huid droger is, geeft dit een perfecte boost.

Hoofdhuidmassage

De meesten kennen deze massagevorm van de kapsalon. Bij het wassen van de haren is het heel fijn om een ontspannende massage van de hoofdhuid te ontvangen. In de schoonheidssalon kunnen wij dit doen terwijl het masker intrekt, maar ook is het gemakkelijk te combineren met een andere behandeling.

Wat houdt hoofdhuidmassage in?

Hoofdmassage is het masseren van de hoofdhuid d.m.v. diverse grepen die een ontspannende werking heeft. Dit kun je doen door middel van een apparaat die daar speciaal voor gemaakt is, maar bij schoonheidssalon Adiva Skincare kunt u rekenen op een manuele massage.

Wat zijn de voordelen van hoofdhuidmassages?

Stimulering van bloedtoevoer en haargroei.
Bij het masseren van de huid stimuleer je de doorbloeding. Hierdoor gaat er weer verse zuurstof naar de spieren en de cellen en worden ze extra geactiveerd. De combinatie van deze twee voordelen resulteert in gezondere en stevigere haren die voortdurend gestimuleerd worden om te groeien.

Vermindering stress en spanning.
Stress kan voor haaruitval zorgen door zowel acuut optreden (een eenmalige gebeurtenis) als chronisch aanwezig te zijn. Daarnaast kan de hoofdhuidmassage verlichting bieden bij hoofdpijn, migraine en nekklachten. Aangezien het hoofd met de nek in verbinding staat, komen daar ook vaak klachten voor. Door middel van een afvoerende massage kunnen de afvalstoffen via de lymfebanen verdwijnen.

Gebalanceerde talgproductie.
Wanneer de talgproductie verstoord is, kan dit zorgen voor een droge schilferachtige hoofdhuid waardoor je snel geneigd bent om te krabben. Hierdoor verergert het de ontstekingsproces nog meer en kan op den duur de hoofdhuid behoorlijk geïrriteerd raken. Ook dit kan uiteindelijk resulteren in haaruitval.

Heb je last van droog haar en/of hoofdhuid? Wij kunnen dan een paar druppeltjes olie toevoegen. In de salon werken wij met essentiē olie, waarin een hoge concentratie werkstoffen en vitamines aanwezig is. Niet alleen goed voor de huid, maar het geeft tevens een mooie glans aan de haren.

Voetmassage

Zonder dat je het merkt, hebben je voeten heel wat te voorduren. Tijdens het sporten, lopen en ook gewoon als je stilstaat. Vergeet niet dat ze elke dag opnieuw je hele lichaamsgewicht dragen. En hoewel je je misschien regelmatig laat masseren, worden de voeten vaak vergeten. Tijd om daar verandering in te brengen met een voetmassage van massage Breukelen Adiva Skincare!

De heilzame effecten van voetmassage.

Een massage van de voeten is geschikt voor iedereen en heeft een positief effect op diverse lichamelijke en geestelijke klachten.

Ontspant en ontstresst.
Ongeacht wat voor soort massage je ondergaat, je lichaam reageert erop. Want gespannen spieren zullen na een massage weer heerlijk ontspannen aanvoelen. Daarbij werkt het ook positief voor je geest. Door de ontspanning verdwijnen al die nog-te-doen-zaken naar de achtergrond. Daarom is een massage een prima remedie tegen stress. Alles glijdt van je af en dat geeft je lichaam de kans zich te herstellen.

Stilt pijn.
Door het stimuleren van de doorbloeding, zal er weer zuurstofrijk bloed naar de spieren toe gaan. Blokkades worden opgeheven et voilà… na enige tijd vermindert de pijn. Afvalstoffen kunnen beter worden afgevoerd en de stofwisseling verbetert. De overbelaste spieren komen weer in balans, waardoor je je beter voelt.

Boost je afweer.
De afgelopen jaren blijkt uit allerlei onderzoeken dat massages bijdragen aan een betere werking van je immuunsysteem. Zo is ontdekt dat het aantal witte bloedcellen toeneemt en dat betekent dat er – zeg maar – meer ‘mannetjes’ zijn om interne ziekteverwekkers te bestrijden.

Bevordert je nachtrust.
Wanneer je lichamelijk en geestelijk ontspannen bent, ervaar je rust. Heb je geen stress meer? Dan houdt het stresshormoon cortisol je niet meer wakker, want het volgt z’n natuurlijke ritme. Hierdoor kan het slaaphormoon melatonine z’n werk doen waardoor je lekker slaapt.

Pept je humeur op.
Trouwens, een massage is ook goed voor je humeur. Omdat het de hoeveelheid geluksstofjes, zoals serotonine en dopamine, verhoogt. Dus? Nog een reden om je wat vaker over te geven een zo’n heerlijke voetmassage.

Bindweefselmassage

De bindweefselmassage is een intensieve massage. Het doel van deze massage is om de huid te verstevigen en de conditie van de huid te verbeteren.

De technieken die worden gebruikt bij een bindweefselmassage variëren van lichte strijkingen tot het rollen en oppakken van de huid. Door deze massagegrepen wordt de doorbloeding van de huid en het onderliggende bindweefsel gestimuleerd. Het zuurstofrijk bloed activeert de cellen, die verantwoordelijk zijn voor de versteviging en elasticiteit van de huid.

Door de doorbloeding te stimuleren worden tevens afvalstoffen afgevoerd en zullen blokkades verdwijnen.

De bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. De massage is vaak onderdeel van een concept voor natuurlijke huidverbetering / anti-aging / huidverjonging.

De bindweefselmassage is geschikt voor ieder huidtype en specifiek voor een verslapte huid of een huid met rimpels en/of littekens.

Ben je op zoek naar een gezichtsbehandeling met bindweefselmassage? Meer informatie is te vinden bij “gezicht – natuurlijke huidverbetering”.

 

overzicht van leuke aanbiedingen schoonheidssalon Adiva Skincare Breukelen


Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is contact-1.png