Make-up moet bij je passen!

Make-up en bruidsmake-up zijn erg belangrijk voor een een perfecte uitstraling. De moderne vrouw besteedt, om er goed uit te zien, graag wat extra aandacht aan zichzelf. Het kiezen van make-up is, net als het kiezen van kleding, heel persoonlijk. Het moet bij je passen en je moet je er prettig bij voelen. Elk gezicht is immers uniek. Niet iedereen is goed in het kiezen van de juiste make-up of vindt het leuk hier tijd aan te besteden. Een persoonlijk advies kan je hierbij goed helpen.

 

Een nieuwe coupe, haarkleur of kledingstijl? Daar hoort natuurlijk ook een nieuwe make-up ‘look’ bij!Make-up Breukelen schoonheidssalon Adiva Skincare Vaak doe je iedere dag dezelfde make-up routine, waardoor je soms wat blijft ‘hangen’ in dezelfde manier van opmaken. Doorbreek deze gedachte en verras jezelf en anderen eens met een andere look. Schoonheidssalon Adiva Skincare helpt je graag hierbij. Een persoonlijke advies duurt ongeveer 45 minuten. Je zult versteld staan van het resultaat!

Make-up merk

Bij schoonheidssalon Adiva Skincare wordt de make-up en bruidsmake-up gebruikt van het merk Medex “Elégance Raffinée”. Deze lijn is speciaal ontwikkeld om de vrouwelijke charme beter tot uiting te laten komen. Wanneer je de juiste make-up gebruikt, zal dit zorgen voor een perfecte uitstraling en . . .  voel je je zelfverzekerd.

Medex heeft al 50 jaar ervaring in de beautybranche. Zij zijn ISO-gecertificeerd en hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. Medex is zeer vooruitstrevend en altijd in ontwikkeling. 

Omdat zij een eigen laboratorium hebben, kunnen zij zelf mooie produkten ontwikkelen. Dat is gezien de toename van allergische reacties in de cosmetica een groot voordeel. De make-up is dan ook zeer geschikt voor de gevoelige huid. Belangrijke kenmerken van Medex zijn:

100% natuurlijk
vrij van parabenen, siliconen en parafine
alle produkten ondergaan geregeld onafhankelijke testen
de produkten worden niet getest op dieren

Bruidsmake-up

Make-up voor de bruid Breukelen schoonheidssalon Adiva Skincare

Zeker op je trouwdag is het belangrijk om make-up te dragen die jou laat stralen. Een bruidsmake-up is anders dan een gewone make-up, omdat het de hele dag goed moet zitten en het mag o.a. niet teveel glimmen i.v.m. foto’s maken. Het is belangrijk om een make-up te kiezen waar je jezelf goed bij voelt.

Proef make-up 

Het beste kun je 4 tot 6 weken voor de bruiloft een afspraak maken voor een proef make-up. De laatste weken voor de bruiloft heb je immers al genoeg te doen. Als je weet dat je er op de grote dag stralend uit zult zien, is dat een zorg minder. Een proefsessie duurt ongeveer 1 uur tot 1,5 uur. Van tevoren worden de wensen en een aantal andere belangrijke zaken uitgebreid besproken. Wanneer de make-up helemaal perfect is, wordt genoteerd welke producten (kleuren) zijn gebruikt, zodat op 

de trouwdag vast staat welke make-up bij jou is gebruikt. Door mijn jarenlange ervaring kan ik je goed begeleiden, ook qua planning en andere bijkomende zaken.

En dan …, de grote dag!

Tijdens de proefsessie is er afgesproken waar en hoe laat je wordt opgemaakt. Plan hiervoor minimaal 1 uur in. Voor de make-up wordt een extra serum aangebracht, die ervoor zorgt dat alles langer mooi blijft. Eventueel kunnen kleine details nog worden gewijzigd.

Je ziet er helemaal perfect uit wanneer vooraf ook je gezicht een goede behandeling heeft gehad, de wenkbrauwen mooi in vorm zijn, eventuele overtollige haren worden verwijderd enz.

Natuurlijk zijn ook andere behandelingen extra mogelijk, bijvoorbeeld harsen van de benen. Heerlijk voor als je op huwelijksreis gaat. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over ongewenste haren.

Manicure en gellak

Wat doe je met je handen? Wanneer de trouwring wordt omgeschoven, wil je toch mooie handen laten zien! Een manicure zorgt ervoor dat je handen in topconditie zijn en wanneer de nagels mooi gelakt zijn, zien de handen er perfect uit. Wil je het helemaal goed doen, dan is een gellak behandeling voor de nagels het allermooiste. De nagels hebben een super mooie glans en je hebt er heel lang plezier van.

Het is mogelijk om een speciaal arrangement samen te stellen.

Adiva Skincare helpt je graag bij deze feestdag!

                                                    

overzicht van leuke aanbiedingen schoonheidssalon Adiva Skincare Breukelen


Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is contact-1.png