Medex Xenymphus behandelingen.

 Lichaamspakkingen van Xenymphus –Maakt de schoonheidssalon tot een waar kuuroord!

Medex heeft met de XENYMPHUS behandelingen de traditie doorbroken. Lichaamspakkingen en modderbaden zijn niet meer alleen in sauna’s te vinden. Tegenwoordig kunnen deze behandelingen ook bij de schoonheidssalon worden uitgevoerd.


Wat maakt Xenymphus speciaal?

Medex heeft een eigen laboratorium. Hierdoor zijn zij in staat om zelf onderzoeken te doen. Medex heeft daardoor ook de mogelijkheid om eigen produktlijnen te ontwikkelen.

Bij Xenymphus is gebruik gemaakt van componenten van de hoogste zuiverheid en activiteit, die men als sinds eeuwen uit de natuur haalt. De produkten bevatten een rijkdom aan zoutkristallen en algen uit de oceanen. Dit tezamen met elementen en specialiteiten van de bekendste kuuroorden op de wereld.

Lichaamspakkingen van Xenymphus werken buitengewoon doeltreffend. Daarboven is veel aandacht besteed aan: welbehagen, luxe en geur. De geur wordt bijv. verkregen door essentiële oliën van planten. Een behandeling is niet alleen goed, maar ook heerlijk en weldadig. U voelt zich als herboren!

MEDEX ontleent de naam Xenymphus bewust aan deze Griekse godin. Zij verbeeldt aan de ene zijde de schoonheid die men kan bereiken of behouden door goede lichamelijke verzorging. En aan de andere zijde de herkomst van veel van de ingrediënten uit de Xenymphus-lijn.

Vaak wordt in de lichaamsverzorging teruggegrepen op de badcultuur uit de tijd van de Grieken en Romeinen. Duizenden jaren geleden begrepen zij de waarde al van een goede verzorging.

Om in Grieks/ Romeinse sferen te blijven: “Uw lichaam is een tempel”. En net als bij een tempel geldt voor uw lichaam ook, dat het bij gebrek aan verzorging uiteindelijk een bouwval wordt.

Dit is zonde bij een mooi gebouw, maar dit is zeker zonde bij uw lichaam. Dus wees er zuinig op, koester het, verzorg het! Geef het de extra’s van de Xenymphus-lijn, zodat het mooi blijft.

De lichaamspakkingen zijn een goede combinatie met bv. lichaamspeeling, massages, voetbehandeling.

Een heerlijk relaxmoment om naar uit te kijken!
overzicht van leuke aanbiedingen schoonheidssalon Adiva Skincare Breukelen


Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is contact-1.png