Adiva Skincare erkend leerbedrijf

Sinds november 2022 is Adiva Skincare erkend leerbedrijf. Het SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) accrediteert bedrijven die voldoen aan de voorwaarden om studenten te begeleiden in de praktijk om zo hun eindcertificaat te behalen. Adiva Skincare mag zowel stagiaires van niveau 3 als niveau 4 begeleiden. De studenten van niveau 4 worden opgeleid voor allround schoonheidsspecialist en hebben een aantal specialisaties.

 

De opleiding van de stagiaire

Binnen de praktijkgerichte opleiding is veel aandacht voor klantcontact en de  daadwerkelijke uitvoering van het vak. Hun opleiding kan zijn:
Branchediploma Schoonheidsspecialist
Branchediploma Allround Schoonheidsspecialist

Het doel van de opleiding is dat de stagiaire een verzorgende, ontspannen, cosmetische gezichtsbehandeling te geven. De eindejaars-stage maakt dat de beroepsbeoefenaar vanuit vaste procedures en behandelmethodes meer ervaren wordt. Een Allround Schoonheidsspecialist is daarnaast bekwaam om later een eigen schoonheidssalon te runnen. Hiervoor stelt de stagiaire ook een ondernemersplan op.

Gegarandeerd in goede handen

Adiva Skincare traint haar stagiaires zelf. Zij leren een afgestemde behandeling te geven op basis van alle produkten welke in de salon gebruikt worden. Dit geldt voor de gezichtsbehandelingen, lichaamsbehandelingen en gellak. De allround stagiaire wordt tevens begeleid in taken die horen bij het ondernemerschap, zoals inkoop en marketing.

Alleen eindejaars-stagiaires waar de passie voor het vak, leergierigheid en kundigheid aanwezig zijn, mogen na toetsing de behandeling zelfstandig uitvoeren. Uiteraard staat de behandeling onder supervisie van Adiva Skincare. Kortom: onze klanten zijn gegarandeerd in goede handen bij onze stagiaires.

Graag stelt de stagiare zich even aan u voor:

Ik ben Wendy Klarenbeek, 18 jaar en ik woon in Breukelen. Inmiddels zit ik nu in het laatste leerjaar van het Beauty College, waar ik de opleiding tot Allround Schoonheidsspecialiste volg. Ik vind het erg leuk om naast gezichtsbehandelingen ook gellak te doen en massages te geven. Op maandag en vrijdag ben ik in de salon aanwezig.

Naast school en stage ben ik graag te vinden in de sportschool of gezellig met vriendinnen.

Ik kijk er erg naar uit om hier aan de slag te gaan en wellicht tot snel!

Als eigenaresse van Adiva Skincare ben ik trots deze mogelijkheid te kunnen bieden. Ik vind het fijn om de studenten te kunnen helpen en een bijdrage te kunnen leveren in een belangrijke stap naar het behalen van hun diploma.

 


overzicht van leuke aanbiedingen schoonheidssalon Adiva Skincare Breukelen


Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is contact-1.png