Microneedling zonder naalden

Microneedling.

microneedling zonder naalden schoonheidssalon Adiva Skincare

Op dit moment is microneedling één van de nieuwste behandelingen. Het is een manier om de conditie van de huid te verbeteren, waarbij je ook echt resultaat boekt. Met het SkinJet Beauty concept hebben wij een zelfde behandeling, maar ZONDER naalden. Ten opzichte van microneedling heeft dit concept zeker 3 voordelen:

 1. de SkinJet behandeling is niet pijnlijk
 2. de SkinJet behandeling is minder kostbaar
 3. je ziet en voelt na de 1e behandeling al effect

Schoonheidssalon Adiva Skincare Breukelen heeft al meer dan 10 jaar behandelingen op gebied van huidverbetering. Huidcoach Wilma van Dijk vertelt u graag meer over het SkinJet Beauty concept.

 

SkinJet Beauty Concept huidverbetering schoonheidssalon Adiva Skincare Breukelen

Wat houdt SkinJet Beauty Concept in?

Het Skin Jet Beauty Concept is een totaalconcept voor huidverbetering. Dit houdt in dat zowel de opperhuid als de diepere huidlagen behandeld worden. Alle behandelingen zijn op basis van van zeer hoogwaardige en plantaardige produkten.

 

Waarom is SkinJet Beauty Concept succesvol?

Het grote succes van SkinJet is de combinatie van microdermabrasie, lymfedrainage en ultrasound. Veel huidproblemen zitten dieper in de huid. Deze problemen zijn helaas niet op te lossen met alleen cremes of andere produkten die we op de huid aanbrengen.

Met dit concept wordt er een laagje van je huid verwijderd, waardoor de huidbarriere niet meer aanwezig is. De afvalstoffen worden afgevoerd. De huid is nu zeer toegankelijk om dieper in de huid werkstoffen te kunnen insluizen. De intensieve verzorging van de cellen in de diepere lagen van de opperhuid zorgt dan ook voor een optimaal resultaat.

 

Waarvoor is het SkinJet Beauty Concept geschikt?

Microneedling zonder naalden SkinJet Beauty Concept schoonheidssalon Adiva Skincare Breukelen
 • acne
 • littekens van acne
 • diverse gradaties littekens (brandwonden) + striae
 • rokershuid
 • slecht doorbloede huid
 • grove porien
 • pigmentvlekjes
 • panniculose (cellulitis/sinasappelhuid)
 • ouderwordende huid
 • fijne lijntjes en rimpels

 

Microdermabrasie schoonheidssalon Adiva Skincare Breukelen

Microdermabrasie.

Microdermabrasie werkt in de opperhuid, dit is onze bovenste huidlaag. Doordat de bovenste laagjes van de huid worden verwijderd, is de huid beter in staat om werkstoffen op te nemen.  Hiermee wordt er ook beter effect in de onderliggende huidlagen bereikt.

De huid wordt vacuüm gezogen, waarna micro-kristallen tegen de huid worden gespoten. De kristallen zijn gemaakt van aluminiumoxide. Zij geven geen beschadigingen aan de huid.

Op het apparaat zijn verschillende standen mogelijk. Hiermee wordt de druk ingesteld. Zodoende is het een nauwkeurige en gecontroleerde peeling.

Lymfedrainage schoonheidssalon Adiva Skincare Breukelen

De huid wordt egaler en gladder. Ook wordt de doorbloeding gestimuleerd, waardoor de alle lagen van de huid van zuurstof worden voorzien. Daarnaast wordt de celstofwisseling geactiveerd om nieuwe cellen aan te maken.
Het is een perfecte peeling om een frissere en jongere huid te krijgen. Testen bewijzen dat al na 1 behandeling een verbetering in de huidstructuur optreedt van 19,6%.

Lymfedrainage.

Door een pulserende massage worden afvalstoffen getransporteerd naar de lymfebanen. Hierdoor kunnen ze worden afgevoerd. Deze speciale techniek zorgt er ook voor dat  vetophopingen worden afgebroken.  Daarnaast wordt de stofwisseling gestimuleerd. De binnenkant van de huid wordt nu grondig gereinigd. Tevens is deze intensieve massage erop gericht om het bindweefsel en de onderhuid te verstevigen. 

Ultrasound schoonheidssalon Adiva Skincare Breukelen

Ultrasound.

dieper in de huid met geluid! Door middel van geluidsgolven kunnen werkstoffen worden ingesluisd. Op een eenvoudige wijze worden serums dieper in de huid gebracht. Deze produkten bevatten de hoogst mogelijke concentratie aan werkstoffen, die in de cosmetica toegestaan zijn. De werkstoffen die gebruikt worden, zijn afgestemd op de conditie van uw huid.

 

Hoe ziet een SkinJet behandeling eruit?

Vooraf vindt er altijd een huidanalyse plaats. Daarna wordt er een behandelplan met u samen opgesteld. De behandelingen worden afgestemd op de conditie van uw huid. Natuurlijk houden wij ook rekening met uw wensen.

Na de reiniging volgt er een fruitzurenpeeling. Dit is een goede dieptereiniging en perfect als voorbehandeling op de SkinJet behandeling. 

Daarna beginnen we met de microdermabrasie. Met steriele kristallen worden de bovenste laagjes van de opperhuid verwijderd. 

De lymfedrainage is een pulserende massage, die er voor zorgt dat afvalstoffen in het gezicht getransporteerd worden naar de lymfebanen.

De huid is nu heel toegankelijk, waardoor dieper in de huid werkstoffen kunnen worden ingesluisd. Dit gebeurt door middel van ultrasound, geluidsgolven.

Als laatste is er nog een heerlijk masker om de huid te kalmeren.

Na de 1e behandeling is er al duidelijk verschil merkbaar. Bij hardnekkige problemen is een kuur van 5 behandeling aan te bevelen. Huidverbetering op een natuurlijke manier!

 

Microneedling zonder naalden bij huidproblemen schoonheidssalon Adiva Skincare Breukelen

Hoeveel behandelingen heeft u nodig?

Dit is een beetje verschillend per persoon. Het hangt sterk af van de conditie van uw huid en uw wensen. Het kan éénmalig, om uw huid een goede boos te geven en te laten stralen. Bijvoorbeeld voor een speciaal moment.

Een andere optie is om het met 4/6 weken als onderhoud van uw huid te doen. Hiermee houdt u uw huid altijd in goede conditie en voorkomt u degeneratie. Niet onbelangrijk, want u heeft maar 1 huid!

Maar ook is het mogelijk om dit in kuurverband te doen. Speciaal bedoeld voor de aanpak van huidproblemen. Voor een goed resultaat wordt een kuur van 5 behandelingen geadviseerd. Hiermee wordt vaak al een mooi effect bereikt, waarmee u tevreden kunt zijn. Wanneer u nog niet helemaal tevreden bent, kunt u een vervolgkuur doen.

Microneedling zonder naalden bij acne of littekens van acne schoonheidssalon Adiva Skincare Breukelen

De duur van een behandeling is afhankelijk van het behandelplan, welke vooraf met u wordt opgesteld. 

 

Hoeveel behandelingen mag u ondergaan?

U mag maximaal 2 kuren per jaar volgen. Een kuur bestaat uit 5 behandelingen 1x per week of 1x per 2 weken. Indien het gewenste resultaat is behaald, kunt u het resultaat onderhouden met 1 behandeling per 4-6 weken. Wanneer u nog niet helemaal tevreden bent met het resultaat is het mogelijk om een vervolgtraject te bespreken. Daarbij kunt u denken aan het langzaam afbouwen van de behandelingen.

 

Hoe ziet uw huid eruit direct na de behandeling?

Het kan zijn dat uw huid er even lichtrood uitziet. Maar dit is tijdelijk en trekt snel weer weg. Dit komt doordat de doorbloeding gestimuleerd is. Heel af en toe komt het wel eens voor dat de huid heel lichtjes kan gaan schilferen. Doordat de aanmaak van nieuwe cellen gestimuleerd is, gaat de huid vernieuwen. Het is echter zo mild, dat je het nauwelijks ziet.

 

Na de SkinJet behandeling.

Produkten gezichtsverzorging goede kwaliteit en betaalbaar schoonheidssalon Adiva Skincare Breukelen

Uw huid is nu heel goed in staat om werkstoffen op te nemen. Daarom is het belangrijk om goede producten met hoge percentages werkstoffen te gebruiken. Want de verzorging thuis is erg belangrijk. Ook kunt u nu producten gebruiken met een milde percentage fruitzuren. Dit is met name om het bereikte resultaat vast te houden en te verbeteren. Hierover krijgt u een advies tijdens uw behandeling.

 

Wat mag niet na de SkinJet behandeling?

Serum therapie bij huidverbetering schoonheidssalon Adiva Skincare Breukelen

Na de SkinJet behandeling is het niet raadzaam om de eerste 24 uur in de felle zon te gaan. De beschermlaag van uw huid heeft deze tijd echt nodig om volledig te herstellen.

Wanneer u dezelfde dag van de behandeling nog wilt sporten, is dit gewoon mogelijk. Er bestaat een kans dat uw gezicht er wat roder uitziet na het sporten. Dit komt doordat de behandeling er tevens op gericht is om de doorbloeding van uw huid te stimuleren.

 

Wanneer mag u geen SkinJet behandeling ondergaan?

U mag geen microdermabrasie ondergaan bij:

moedervlekken, eczeem, psoriasis, huidontstekingen, koortslip, zonverbranding, vitamine A medicatie, rosacea, huidkanker, herpes, actinische keratose.

Heeft u vitamine A medicatie gebruikt? Dan moet u minimiaal 9  maanden gestopt zijn hiermee. Dit bekijken we allemaal samen tijdens het intake-gesprek.

 

Wilt u huidverbetering op een veilige en natuurlijke manier? Als huidcoach nodig ik u graag uit om hiermee kennis te maken.

 


06-27011052 

Naar overzicht van tarieven

 

Kijk hier voor leuke acties

 

Stuur een mailtje
achtergrond adiva aangepast